INFOKÜSIMUSED

KORDUMA KIPPUVAD KÜSIMUSED

Millised on vanusepiirangud alkohoolsete jookide ostmiseks?

Meie veebilehelt tellimiseks ja alkohoolsete jookide ostmiseks peate olema vähemalt 18-aastane. Me järgime rangelt eeskirju ja seadusi, mis käsitlevad alkoholi müüki alaealistele.

Milline valik alkohoolseid jooke on teie saidil saadaval?

Pakume laias valikus punaseid, valgeid, roosat ja vahuveini eri sortidest ja tootjatelt. Meil on ka muid alkohoolseid jooke, nagu viski, tequila, rumm, džinn, vodka ja palju muud.

Kas pakute alkohoolsete jookide kohaletoimetamise teenust?

Jah, meil on kättetoimetamisteenus. Kulleriga saab tellimusi linna piires toimetada ja kaugemates kohtades on võimalik tellimus posti või kullerteenuse teel toimetada.

Millised on alkohoolsete jookide tagastamise või vahetamise tingimused?

Kahjuks ei saa vastavalt alkoholimüügiga seotud õigusaktidele alkohoolseid jooke tagasi võtta ega ümber vahetada. Kui teil on probleeme kauba kvaliteediga või kahjustustega, võtke palun ühendust meie klienditeenindusega ja me püüame probleemi lahendada.

Milliseid sooduskampaaniaid teil on?

Pakume regulaarselt eri liiki alkohoolsete jookide erisoodustuskampaaniaid. Meil on sageli kampaaniaid, mille raames saate osta veine ja muid alkohoolseid jooke soodsalt. Et olla kursis kõigi kehtivate allahindlustega, soovitame hoida end kursis meie uudistega ja registreeruda meie uudiskirjaga. Nii ei jää te ilma võimalusest osta oma lemmikjooke soodsamatel tingimustel.

INFO MEIE KOHTA

VÕTKE MEIEGA ÜHENDUST, KUI TEIL ON KÜSIMUSI

AADRESS:
Alllveelaeva 4, Noblessner, Tallinn, Estonia

E-MAIL:

info@winepremium.ee