Frantoio pasta spinatiga 500g – kõrgkvaliteetne pasta
Frantoio di Sant’Agata d’Oneglia toodetes peitub kirg, traditsioonid ja suur armastus Itaalia köögi vastu. Nende motoks on pidev areng ja missiooniks luua vaid kõrgkvaliteetseid ja naturaalseid tooteid.
Tootmine asub väikeses muinasjutulises külas nimega Sant’Agata d’Oneglia, selle künklikul nõlval vaatega Liguuria rannikule.
Pereettevõte on valmistanud oma tooteid üle 180 aasta – klassikalistest, aromaatsetest Taggiasche oliividest. Saak korjatakse puudelt käsitsi enne täielikku küpsemist ning sorteeritakse ja külmpressitakse samal päeval ülima täpsusega. Seda kõike loomaks puhast, naturaalset ja hapnikuvaba õli, mis mõjub hästi nii tervisele kui ilule.
Koostis: durum nisujahu, vesi, spinat
Keetmisaeg: 5-7min
Maht: 500g
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.